Parijs

De bekende hoofdstad van ‘La Douce France’, de eeuwige lichtstad van het Frankrijk van de wijn, het brood en de kaas. Toch heeft een citytrip naar Parijs veel meer te bieden heeft dan enkel gastronomische hoogstandjes. Parijs is een echte wereldstad, een metropool van hetzelfde kaliber als pakweg Londen, New York of Tokio.

Maar zoveel dingen doen een citytrip Parijs verschillen van die andere wereldsteden. De pittoreske wijk Montmartre bijvoorbeeld, de Moulin Rouge, de vele musea waaronder het Louvre en het Centre Pompidou, de imposante Eiffeltoren, de prachtige parken en de eeuwenoude monumenten. De Franse hoofdstad is de stad van het licht, de liefde, de kunst en cultuur,…

Bij het kuieren in de eeuwige lichtstad laten we ons meevoeren door de magie. Hou je van oude architectuur, hou je van kunst, hou je van lekker eten, van echte Franse gemoedelijkheid? Dan is een stedentrip Parijs iets voor jou.

Werkelijk iedereen komt in Parijs aan zijn trekken. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Bois de Boulogne of een van de andere parken. Shop je graag, hou je van mode? In Parijs zijn niet alleen de beste winkels en ontwerpers te vinden, maar ook wereldberoemde warenhuizen als de Galeries Lafayette. En voor cultuurfanaten zijn de mogelijkheden eindeloos. Est-ce-que je peux vous présenter: Paris, de ideale bestemming voor een citytrip.